13 Μαρτίου 2015

2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ BLS/AED

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
BLS AED  
 
Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν στην βασική καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) με χρήση εξωτερικού απινιδωτή (BLS/AED) που αφορούν τόσο τους υγειονομικούς όσο και τους πολίτες να εγγραφούν άμεσα στην ομάδα μας είτε ως μέλη είτε σαν πολίτες.


Το σεμινάριο πιστοποίησης έχει ως σκοπό την εκπαίδευση των υποψήφιων ανανηπτών στην υποστήριξη της κυκλοφορίας και της αναπνοής ενός θύματος καρδιοαναπνευστικής ανακοπής (ΚΑ) με απλά μέσα μέχρι να έρθει στον τόπο του συμβάντος η εξειδικευμένη βοήθεια.
Επίσης, μαθαίνει τους υποψηφίους ανανήπτες να χρησιμοποιούν τον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδιστή (ΑΕΑ), ώστε να είναι σε θέση να χορηγήσουν με ασφάλεια ηλεκτρικό ρεύμα (απινιδισμό), όπως και τη θέση ανάνηψης.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα πρέπει ο εκπαιδευόμενος να έχει έγκαιρα πληρώσει, παραλάβει και μελετήσει το εγχειρίδιο του European Resuscitation Council (ERC) πριν την προσέλευση του στο χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο παρέχει Ευρωπαικό Πιστοποιητικό, διαρκεί  5 ώρες και το κόστος συμμετοχής ανα άτομο είναι  30 Ευρώ.  Το σεμινάριο είναι εγκεκριμένο από το Ευρωπαϊκό συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC) και μετά τη παρακολούθηση του όσοι το περάσουν επιτυχώς θα κατέχουν στα χέρια τους τη πιστοποίηση από το ERC αλλά το κυριότερο θα γνωρίζουν πολύ σημαντικές τεχνικές που θα μπορούν να εφαρμόσουν όπου παραστεί ανάγκη.

Οι εγγραφές αφορούν ενήλικες και οι εκπαιδευτές είναι απο την Ο.ΔΙ.Κ (Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων).

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει ας επικοινωνήσει άμεσα και να δηλώσει συμμετοχή καθώς οι μέρες είναι ελάχιστες και οι θέσεις περιορισμένες.

Το σεμηνάριο πιστοποίησης bls/aed θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή μας στις 21 Απριλίου και ώρα 15:00μμ – 20:00μμ , ο χώρος που θα διεξαχθεί η εκδήλωση θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους.

Για εγγραφές & πληροφορίες στα τηλ. της ομάδος:
6984584619 (Λουλούδης Σωτήριος)
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts